Останній дзвоник

2019-05-31

/Files/images/1234.JPG

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. Для 12 срібненських дев’ятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

Серед гостей на урочистій лінійці була присутня секретар Крупецької сільської ради – Хомяк Р.І., мати загиблого в АТО героя України - Куліба А.П., вихованці та працівники ДЗО «Сонечко» та батьки учнів.

Слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивою піснею привітали випускників першокласники. Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi