МО вчителів початкових класів та вихователів ГПД з теми "Дистанційне навчання в школі - простір можливостей"

2021-12-22

/Files/images/269924273_1095758634577194_8794607042046101284_n.jpg

Для сучасної школи потрібні висококваліфіковані педагоги, які постійно шукають найефективніші шляхи і засоби навчання,володіють глибокими педагогічними знаннями. Керуючись викликами сьогодення на базі Срібненської гімназії 22 грудня відбулося засідання МО вчителів початкових класів та вихователів ГПД з теми "Дистанційне навчання в школі - простір можливостей".

Під час "цифрового калейдоскопу" Мошкун Р.М. познайомила присутніх з електронними освітніми ресурсами для НУШ. Перетятко Н.Г підготувала методичний лекторій "Форми та методи подання освітнього матеріалу в умовах дистанційного навчання". В ході практичного заняття під керівництвом Тарасюк А.Є. вчителі практикувалися у використанні інструментів для зворотнього зв'язку під час дистанційного навчання. Чуздюк О.М. у своєму виступі - доповіді розповіла про те, що домашні завдання та уроки онлайн - це нові цифрові інструменти для ефективного управління навчанням.

На закінчення засідання вчителі та вихователі ГПД розробили пам'ятку "Навчаю дистанційно".

В ході роботи опрацювали загальні принципи впорядкування дистанційної освіти, довідкову інформацію про інструменти та платформи на яких можна вчити дистанційно, ознайомилися з конкретними методиками дистанційного навчання для початкової школи.

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi