Засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів

2023-12-14

/Files/images/моn.jpg

14 грудня 2023 року у гімназії було проведено засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів з теми "Модель сучасного уроку. Вдосконалення власної педагогічної практики."

Майстер - клас із використання інноваційних технологій на уроках у 2 класі продемонструвала Чуздюк О.М. в ході уроку ЯДС (математика) . Тарасюк А.Є. під час практикуму вдосконалювала вміння колег створювати інтелект - карти та використовувати їх у процесі своєї педагогічної діяльності. Семеренко Т.В. поділилася досвідом використання сервісу Canva для створення навчальних відеоуроків.Вчителі практикувалися у створенні власного відеоуроку. Розкриваючи потенціал використання штучного інтелекту в професійній діяльності,Мошкун Р.М. в процесі практичної роботи, довела усі переваги та недоліки ШІ.

В ході засідання педагоги ознайомилися із сучасними сервісами для створення стильних та сучасних презентацій; вимогами, проблемами шляхами удосконалення сучасного уроку. Учителі поділилися досвідом з нестандартних форм навчання НУШ, удосконалювали використання інтерактивних методів на уроках в початкових класах.

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi